Long time - no see

Hej vänner!

Long time no see, men eftersom jag har otroligt mycket att göra just nu så får fritiden lida. Jag går ut på praktik med början nästa vecka, så skolan prackar på oss... ALLT just nu. Men jag ska väl dra lite om vad som hönt sedan sist:

- Jag har färgat håret
- Umgåtts mycket med människor jag tycker om

och ja, that's it. Jag har även pluggat och spelat mycket. Just nu sitter jag på buzzen hem och det är skönt! Otroligt trött just nu, så omotiverad till allt. Men, jag ska bli bättre på och skriva. Nu ska jag släcka mina gröna och sova en timme. Pus


23/1-2012

Hej vänner!

Fyfan vad less jag är på skolan nu. Fick sovmorgon imorse, och det är väl inget fel på det - nej, felet ligger i att jag skulle börjat 10:45 och då är den lektionen inställd. Nu tänker ni säkert att det inte låter så farligt, men vår skola har twitter som är till för att informera elever om NÄR lektioner är inställda tidigt (så att man som jag kan ta längre sovmorgon). Nu uppdaterade skolan sin teitter redan vid 8:00 imorse om andra lektioner som var inställda med SAMMA LÄRARE. Alltså visste dem att vår lektion också skulle va inställd... förstår ni då nu hur jävla less jag är på skolan?!

Ja alltså. Nu är jag tilslut påväg hem, sitter på bussen nu med en fin Power King! Ska försöka sätta på mig hörlurarna nu och renskriva reportageäcklet, bläh. Pözziz


Underbara snö '

God förmiddag, denna.... snöiga söndag!

Det var väl inte planerat att hända något igår, men när en av F's vänner smsade så var det inte mycket snack. Först tänkte jag vara hemma trots jag sagt att jag inte skulle det, men blev bra mycket mer lockande när en kille var där som jag fick otroligt bra intryck av förut!
Vi chillkrökade, snackade, spelade kort och lyssnade på bra musik. Fick gå hem i ett snöoväder klockan 3 på natten och när vi kom hem åt vi mat, tittade på TV och sov. Mysig lördag!

Söndagen kommer bli desto mindre mysig. Jag ska skriva ett reportage som texten ska vara klar till imorgon - stress! Jobbar dock bäst under stress, så det ska nog gå bra. Nu ska jag fixa mig, låter som vi ska ta oss utåt en sväng strax.

Pözz


20/1-2012

Godkväll!

Härliga fredag... gud så skönt med helg. Veckorna går äckligt fort, och det känns som om det var helg nyss. Jag klagar inte, det är bara så sjukt hur snabbt allt går!

Kvällen har spenderats hemma hos pojkvännen. Jag har mest umgåtts med råttorna (försökt lära den ena att det inte är farligt utanför buren, medan den andra har sprungit omkring i sängen, på mig, osv osv). Det var en gullig sak med Skepparn dock, han slickade och nafsade på mina fingrar...! Tydligen smakar jag gott :)

För tillfället väntar jag på en nördig pojkvän och letar inspiration till att teckna en yuppienalle till bilden. En yuppienalle enligt min tolkning är en nallebjörn som har formen av en mobil! Tror det kan bli riktigt bra!

Nä, nu ska jag tvinga gulleponken att komma hit. Kram!

På bilden: en lök jag ritade på bilden idag.


Tröttis

Hej vänner!

Fyfan vad trött jag är just nu. Somnade inte förens vid två inatt och dessutom gå upp "tidigt" - ingen höjdare! Om tio minuter ska jag få tillgång till datorn, vilket betyder SPELA wiiho.


In school '

Hej vänner!

Jag sitter i skolan just nu och väntar på att jag ska börja. Jag har gjort en intervju idag på morgonen med SC Styling och det gick väldigt bra! Tror dock - vilket jag även sagt till läraren - att jag aldrig i hela mitt 19 åriga liv kommer klara av att skriva 10.000 tecken. Då sa han att det var det längsta man får skriva (10.000 - 15.000 tecken) och att det går nog bra om det blir mindre. That's what he said! Och ja, en stressfaktor mindre.

Träffade precis på en gammal kompis, vi var väldigt tighta när vi gick i högstadiet. Vi har nämligen nu inte setts eller pratats vid på över ett år, så vi bestämde att vi ska höras av och ta en fika för att "catcha" upp vad som hänt! Trevligt trevligt..

Ja, men det var väl allt. Nu ska jag vänta på Polat och äta lunch innan vi börjar om en timma. Puss!


Mammor och minimodeller '

Är det någon mer än jag som reagerar på detta? Det är så..... åh, jag vet inte ens vad jag ska säga. Jag blir så förbannad på mammorna och på kanal 3 som sänder det. Fyfan, sjukt, äckligt och jävligt upprörande! Det är ju precis som att media VILL att unga flickor (& pojkar) ska få ätstörningar när dem blir äldre..

NEJ, detta gör mig upprörd.



Mycket och göra '

Hej vänner! Hur mår ni? Jag mår faktiskt bra nu, är bara lite hes fortfarande men annars i stort sett frisk. :)

Har dock otroligt mycket att göra i skolan nu, uppsatser och prov, men jag ska försöka klämma in lite inlägg varje dag. Men så ni vet!

13/1-2012

Godkväll vänner! Det blev ingen fest för mig {hade ju planerat att hänga på min pojk på hemmafest} men tjaaa, med fyra timmars sömn, kramp i magen, hals-/huvud-/ledvärk och slö i allmänhet så kändes det inte så lockande! Så Freddie drog iväg själv hihi. Jag ska nu mysa ner mig under täcket med en kopp citronté, choklad och halstabletter och hoppas på att jag mår bättre imorgon!

Hur mår ni? Och vad ska ni göra i helgen?!

The party is in my head '

Sjuk tjej som skriver. Huvudet dunkar, halsen gör ont, likaså lederna... Har inte orkat skriva något men jag lovar att göra det imorgon. Nu ska jag på dejt med kudden!

Spöke '

Nämen se godmorgon! Hur mår ni? Jag mår.... skit. Ont i halsen, bröstkorgen och är lite trött! Jag ska försöka bestämma mig för vad jag ska ha för kläder på mig, för om en 50 minuter går min buss till stan. Den stora frågan är, ska jag ha svarta jeans eller strumpbyxor?!

Kram!

Årsresumé / del 1 '

LÅNGT INLÄGG!


Januari


2011 började med att jag och världens bästa pojkvän firade tre år tillsammans och även två år som förlovade.


Jag och Clara {på bilden} var med vänner och tittade på Kan innehålla spår av nötter, som vår klasskamrat {trummisen} är bandmedlem i!


Jag frös as a fuck när jag hade på mig en vårjacka mitt i vintern.

Andra saker som hände i januari var att jag, Clara, Karl och Raz livesände ett radioprogram i skolan, jag hade huvudvärk mest varje dag, och jag och Clara hade fett i skolan.



Februari


Efter skolan en dag.




10/2-2011 åkte vi till Bjursås och åkte skidor! Jag som aldrig åkt skidor förr i backe {och för övrigt är bambi på hal is jämt} ramlade mest, åkte "pulka" nerför backar, och kollade på när andra åkte. Jag gick upp klockan 04:00 den morgonen och jag tror att Clara och jag somnade hemma hos henne när det gått 24 timmar. Trötta var vi!



JAG FYLLDE 19 ÅR! På bilden ↑ sitter jag i skolan och har multimedia. Skrev i min förra blogg: "Nitton år. Imorgon är jag närmare tjugo än vad jag var igår, och ännu längre ifrån arton. Väldigt logiskt. Just nu har jag Multimedia och jag fick en kycklingtoast av Måns idag, i födelsedagspresent. Och av Rebecca fick jag två klubbor. Nu har vi genomgång. Puss."



Jag var bambi på hal is på väg till ett tandläkarbesök!



Mars

Mars månad var en händelselös månad. Jag gick i skolan, träffade min pojkvän och sov mest för jag var så utmattad. Det vankades releasefest för vårt magasin {som jag, Clara, Rebecca och Michelle hade jobbat med sedan terminstart}. Jag såg även en av dem vackraste och sorgligaste filmer jag någonsin sett. Jag älskar den filmen fortfarande - Untamed Heart!



April, maj och juni kommer imorgon! Nu ska jag dejta kudden. Puss

Oh hai '

Hej på er!

Jag har dragit på mig en förkylning. Perfekt ju, fast ne. Dagen innan skolan börjar och så. Jag ska som sagt hälsa på mormor idag och även leta efter ID-nr på min kisse. Och göra en analys som ska in imorgon. Så fullt upp, jag ska börja med att äta lite frukost!

Puss!

För blinda själar är alla katter lika. För en kattälskare är varje katt unik. '

Har inte hunnit fixa med en årsresumé, men jag lovar att göra det imorgon. Så mycket som måste sorteras och skrivas, det är saker som ska påminnas om och så vidare! Så jag fixar det imorgon någongång, hehe. Nu ska jag dricka upp mitt té och hoppas på att bli trött någongång!

Imorgon ska jag hälsa på min mormor + kissekatt. Simson {katten} fick mormor av mig för något år sedan då hon fyllde år. Tur var väl det, för annars hade hon varit helt ensam nu då hennes gamla katt avlivades i höstas. Simson är en busig liten krabat som älskar att använda sina klor - på ben, ryggar, i ansiktet... men trots detta är han en helgo kille ♥


Har ingen bild på Simson, så visar en bild på min lilla Miso ♥

Honey, Im home! '

Hej på er! Jag har precis ätit en liten matbit bestående av mackor med en olivröra, fetaost och lite brieost! Till det ett glas energidryck jag fick av min lillebrur. Jag har med andra ord kommit hem! Nu ska jag gosa med mina små bebisar (tre katter och en hamster) ett tag, sedan ska jag sortera tvätt och vila lite innan jag ska hjälpa min älskade mamma med tvätten klockan 17:00! ♥

Ikväll tänkte jag sätta mig vid datorn och försöka sortera mina bilder jag har. Kanske gör en sen årsresumé av 2011 för er?

Kram!

Meet me halfway '

Precis hemkommen. Det blev så att jag fick sitta barnvakt i 2 1/2 timma, med några av världens sötaste ungar! Alldeles strax vankas det middag - kycklinggryta med ris, nom! - och sedan ska jag ta ett bad, packa och senare ikväll ska jag och underbaraste titta film (åker hem imorgon istället) ♥

Skall skriva inlägg till min lista, som jag ska publicera senare. Puss!

8/1-2012

Planen inatt var att gå och lägga sig tidigt - vi somnade 8:30 imorse. Så kan det gå, vi pratade ut om personliga saker! Så ni kan ju tänka er hur trött jag är idag. ;> Jag tror att jag ska sitta barnvakt om en timme (oklart då jag inte fått något rakt ja eller nej), men det är bara i cirka två timmar då F's bror ska kolla på ett hus. Jag får uppdatera senare! ♥

Hur mår ni idag?

Love your way of life '

Cause you gotta look her in the eye
and you gotta love your way of life


Precis hemkommen från Uppsala. Vart en sväng på China Garden för lite buffé, sushi och surr i några timmar med älskling och hans kompis Tom. Köpte även lite godis på Coop så nu klarar jag mig resten av natten. Ska nog trotsa lite och lägga mig "tidigt", så jag får F nöjd med att gå upp tidigt imorgon. Jag är alltid sådan, vänder på dygnet sista dagarna på ett lov så jag inte hinner vända tillbaka när skolan börjar igen - och blir jättetrött efter två minuter i skolan.

Imorgon bär det hem. Jag vill umgås med min mor lite innan skolan börjar på onsdag, och dessutom har jag varit i Enköping i över en vecka! Det ska bli rätt skönt att komma hem hihi. Saknar mamma, som den mammagris jag är! ♥

7/12-2012

Hej där!
Ville bara titta in och säga hej. Hur mår ni (daglig fråga haha)? Jag mår sådär. Ont i huvudet och trött, somnade vid klockan sex imorse... F och jag låg och pratade, kollade på TV och åt mat (laxröra och mackor). Myspys!

För tillfället sitter jag och dricker kaffe i hopp om att huvudvärken ska släppa med det + värktablett. Ikväll så ska vi eventullet sticka ut (bowling eller hemmafest) men vi får helt enkelt se. När kaffet är uppdrucket ska jag iallafall ta ett bad och börja läsa Främlingen av Diana Gabaldon. Hoppas den är bra!

TTYL ♥

Följ mig på bloglovin'

Följ min blogg med Bloglovin

Lemon tea '



Godkväll! Hur står det till? Här står det till bra... eller ja, för och gnälla lite så känner jag mig ensam. Både pojkvännen och hans mor stack iväg och festade, och jag sitter hemma. Jag ville inte följa med så valet var mitt, men ändå... Så jag och råttorna sitter här vid datorn och jag ska snart natta dem och lägga mig och läsa. :> Ska bara dricka upp mitt citronté (GODASTE! ♥).

Puss & godnatt

Dag 5 / Vad är kärlek

För mig är kärlek ljust, som för de flesta andra. Det är solen och sommaren, löv på träden och när havet slår mot stranden. Kärlek kan vara mörk också, när man älskar något som man inte borde älska.

Kärleken kan definieras på så många olika sätt, och man kan älska så många olika ting. För mig definieras kärleken med: drömmar, ljus, Freddie och min mamma. Och mitt lilla kattskrälle ♥

image description

5/1-2012

Godkväll vänner!
Idag har varit en rätt händelselös dag faktiskt, då jag endast har handlat lite småsaker med Freddieboi, bland annat blandningar av de fyra sädesslagen, rispuffar och så till F's råttbebisar ♥ Sedan har jag lagat lite mat och bara läst hela kvällen, men det är visserligen rätt skönt det med!

Vi försökte att ta ur rådisarna ur buren idag och tanken var att försöka vänja dem vid oss lite mer (Freddie köpte dem för en vecka sedan), men det gick väl sisådär. Den bruna var lite samarbetsvillig och duktig, men den gråvita ville inte alls, så vi lät dem vara efter en stund. Hursomhaver, dom är underbara ♥

Nu tänkte jag faktiskt lägga mig och sova. Nästa inlägg om kärlek kommer imorgon, nu är jag för trött.

Dag 4 / Det här åt jag idag

Jag åt lax med potatisgratäng och kall dillsås! Väldigt gott var det iallafall :)


Sov gott '

Tittar in för att önska er godnatt! Ska lägga mig i min rosa one piece, läsa och hoppas på att min stora kaka kommer och värmer mig fort ♥ GODNATT VÄNNER!

Nyårsafton

Hej vänner! Hade ni en bra nyårskväll? Det hade jag.

Åtminstone tills jag fick i mig för mycket och dricka. Efter klockan elva kommer jag inte ihåg någonting, endast små glimtar av hur jag tittar på raketer och att jag helt plötsligt är hemma i badkaret och skakar som en besatt för jag fryser så mycket! Men men, sådant händer... Nu är det ett nytt år och nya tag!

Har ni några nyårslöften då? Jag har inte tänkt så på några, men jag har iallafall bestämt mig för att vara mer försiktig när det gäller alkoholen. Och att gå ner några kilon i vikt... Och ta studenten (woop woop!) med bra betyg!
Som sagt, hur ser era löften ut? Berätta för mig!




Dag 3 / Mina föräldrar

Vad ska man skriva om ens föräldrar? Mina föräldrar är skilda sedan 2007. Dom pratar inte med varandra längre heller, för den delen. Det var en stor sorg och besvikelse när dom separerade, då jag alltid trott att vi skulle vara tillsammans jämt.

Min pappa heter Dick. Han bor nere i Småland, med en ny brutta och driver ett eget företag där nere. Dom har även en second-hand-butik, sånt gillas! Jag träffar min pappa ungefär en gång per år, då jag och även han hat otroligt mycket för oss! När jag var liten var jag en pappa-gris, jag älskade min pappa mer än allt (det gör jag fortfarande, men på ett vuxnare vis).

 

Och min mamma.. hon heter Annelie. Henne bor jag hos! Hon jobbar som undersköterska på ett äldreboende i byn där vi bor. Jag älskar min mamma, hon finns alltid där för mig när allt är svårt och jag gör likadant för henne när hon har det jobbigt. Mamma och jag har en speciell relation, som inget kan ändra på!