Shöpping

Efter skolan idag så drog jag och Clara ner på stan, mötte hennes pojkvän och sedan gick vi på klädjakt för min del när det gäller onsdag och väskjakt för hennes del. Jag köpte iallafall ett par svarta jeans {välbehövligt!} och en ursnygg röd topp - en outfit som funkar både nu på onsdag och på nyår! :} På onsdag ska vi nämligen dra ut på en liten krogrunda för att fira att alla är 18 {vilket jag varit läääänge, men ändå}.

Vet inte hur jag ska göra nu, är astrött men vill hålla mig vaken i 35 minuter till. Kanske skulle kunna lägga mig i sängen...? Nja. Spelar lite till! TTYL. ♥

28/11/11

Ironiskt nog, så kom snön igår. Eller stormen rättare sagt! Nu är iallafall marken lite vit, dock försvinner det nog snart eftersom det ska bli både sol, regn och plusgrader i veckan.

Hur är läget då? Här är det bara bra, sitter i cafét i skolan LITE för tidigt. Tänkte dricka upp mitt kaffe och sedan knalla uppåt till tredje våningen! Måste verkligen plugga....... ligger efter i typ allt, dessutom ett prov idag och ett tal på onsdag som jag måste skriva.

 

Finns det någon datorkunnig här föressten? Visserligen inte många som läser, men någon?! Ska önska mig en laptop i julklapp/födelsedagspresent som klarar av WoW främst, och sen för att kunna plugga på. Har en dator jag tittar på, men som sagt, jag är inte speciellt datorkunnig. :}

Vart fan är snön?

Hay guys! Hur är läget?

Här är det bara bra. Eller ja, så bra det kan bli när man är skoltrött och allmänt less på allt. Jag har spenderat mitt helg hemma hos mig med min pojkvän då mor fyllde 51 år i fredags - dinosaurie med andra ord! :} Jag köpte två vita hjärtformade skålar {en stor och en liten} som är en godisskål och en jordnötsskål. Annars brukar mamma blanda och det är..... tja, inte gott för oss som inte är så förtjusta i jordnöttisar. 

Men hörni, när fan tror ni snön kommer då? Det är ju första advent och allt, med ingen snö. Det känns inte okej alls! Snö ska det finnas nu, någon skrev till mig på facebook att den ska komma i januari..... ehhhh...... wait what!? Fuck Sverige.


Fem-minuters-layout

Ja, as you can see, så tog jag mig tid (ungefär fem minuter) och gjorde en stilren design. Inte helt klar, men det ser bättre ut än vad det gjorde innan.

Nu ska jag sova. Tidigt jag vet, men äääh, det är så skönt och sova!


22-11-11

Aaaah, jag kom på nu att jag måste ju fixa en design till bloggen. Men jag har absolut INGEN tid! Får kanske göra det i helgen, eller på torsdag (som är den enda dag jag slutar tidigt).

Jag har så fruktansvärt ont i huvudet. Vi fick se en film om tinitus idag på Arbetsmiljö och säkerhet, och det var hemskt. Massa höga tjut, surrande och så, inte okej. Mitt huvud är förstört!
Igår fick jag veta att min text, som jag skrev för inte så länge sedan, var bra och det kändes jätteskönt! Kanske visar upp senare ;)

Nu tänkte jag ta en dusch. Bli mer människa. Kram!


Lite plugg och New Moon

Rubriken säger allt.
Godkväll! Det är vad jag sysslat med idag. pluggat och kollat på New Moon. Är i stort sett klar med min uppsats om de abrahamitiska religionerna, bara jämförelse kvar och det går snabbt!

Nu ska jag gå och fråga lillebrur om jag kan få spela lite tidigare. Bai


19/11/11

Godkväll!

Skönt med en lugn dag. Gick ut och gick klockan 09.35 imorse och gick 3.6 kilometer. Känns jävligt bra! Dessutom var det otroligt uppfriskande och skönt.
Därefter har jag pluggat lite religion, och kollat på Harry Potter. Något måste jag göra....

Nu tänkte jag spela resten av kvällen. Pus


Imorgon börjar jag

Ja, som rubriken lyder: imorgon börjar jag. Jag har komplex över min vikt, så istället för att inte göra något alls, tänkte jag börja med powerwalks varje morgon i 45 minuter.

Det som är så bra med att sovmornar är att jag hinner göra sådant, då jag i stort sett alla dagar förutom måndagar börjar mellan kl. 10-13. Skönt ;)

Som sagt, tomorrow is begins!


New

Jag är sådär att jag byter blogg VÄLDIGT ofta. Jag har tidigare haft en blogg på blogg.se, men bytte till tumblr och nu byter jag tillbaka igen.

Jag är då alltså Linnea, 19 år snart 20. Jag studerar journalistik men jag vill bli något helt annat; layoutare kanske.
Jag älskar: kakor, min pojkvän, läsa, dricka vin, skriva & göra design.
Jag hatar: haters, djurplågeri, stavfel, sparris och vintern.

På denna blogg: kalasbrau.blogg.se, kommer jag skriva om min vardag, publicera texter som jag är nöjd med och mina egna åsikter (när jag har några). Följ med eller dra!

Puss :>

 


RSS 2.0