Min jul

God kväll!
Min jul var underbar. Firade hemma hos mig, med mormor, moster, mamma och lillebror. God mat, fina julklappar och framför allt; gemenskapen. Jag älskade julen när jag var yngre, mest för julklapparna, men nu så är det endast en hysterisk högtid då jag uppskattar maten och sällskapet mer. Men jag var ändå som ett litet barn. I veckan ska jag och moster in till stan och shoppa på mellandagsrean, förhoppningsvis.
På onsdag ska jag till babu. Nyår och 4-års-dagen ska firas i Enköping.
Och justja, ni får ha lite överseende med att jag är dålig på och blogga just nu. Ni är inte så många ändå, skriver väl mest för mig själv antar jag. Puss!

Vila i frid ♥

R.I.P Sudden 16/12-11


Dag 2 / Min första kärlek.

Okej. Min första kärlek. Alltså, fan vad svårt! Jag antar att min första "riktiga" kärlek var Dennis. Vi var tillsammans i åtta månader visserligen, men han var min första pojkvän som jag hade, som var seriöst.

Han bodde nere i Blekinge, och efter dessa åtta månader tillsammans gjorde han slut med mig p.g.a avståndet och antagligen för känslorna svalnat för hans del. Fyra månader dagar efter blev jag tillsammans med min nuvarande pojkvän, och det är fyra år sedan.


Dag 1 / Presentera dig själv.

As known: Mitt namn är Linnéa. Jag föddes 17 februari 1992 i Stockholm och är uppvuxen i Östervåla strax utanför Uppsala! Jag har en pojkvän sedan fyra år tillbaka, vi är även förlovade sedan tre år. Jag är blond, grönögd och vänsterhänt, med två fötter och tio fingrar.

Jag har ett brinnande intresse för böcker, skrivandet, att redigera/layouta och jag gillar även att rita (trots att jag inte är så bra på det), sedan spelar jag väldigt mycket WoW också - vilket jag fått från min pojkvän. Utöver detta umgås jag väldigt mycket med F (min pojkvän) och min mamma som jag beundrar så himla mycket.

Jag går tredje året på gymnasiet. GUC Media, journalistik med multikompetens. Jag älskar som sagt att skriva, men efter dessa tre år så är jag inte säker på vad jag vill bli när jag blir "stor".

Well, det var lite om mig. Puss!


Found it!

Jag hittade listan jag tänkt på. Börjar med den imorgon, nu ska jag som sagt sova! Godnatt ♥

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.

Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.


Produktiv helg, jajemän!

Hej där kompisar!

Helgen har varit produktiv. Jag har för första gången sedan skolan börjat pluggat ordentligt på helgen, hehe! Jag har bl.a pluggat lite astronomi till ett prov vi ska ha på tisdag, och även gjort två fördjupningsuppgifter till religionen. Känns gött!

Med det har jag blandat lite födelsedagsfirande och WoW-spelande. F's brors fru fyllde år i veckan, så vi fikade där i lördags. Och när F åkte på fest stannade jag hemma och spelade, haha-a! :>

Jag har tyvärr inte hittat någon lista än, vet ungefär vilken jag vill ha men hittar den inte någonstans. Aja, får leta vidare! Nu ska jag nanna kudden för att orka med kommande vecka.

Puss!


Sad but true

Hej där vänner!

Bloggen har blivit lite åsidosatt känner jag, har otroligt mycket att göra i skolan för tillfället. Men jag är på jakt efter en sån där lista, som man ska göra under 30 dagar. Så fort jag har hittat en sådan ska jag börja skriva sånna för att hålla en liten update iallafall!

Hur mår ni annars då?
Jag mår bra. Stressad as a fuck, men det överlever jag. Snart jullov och nu är det helg. WOOP WOOP. Jag ska inte göra något speciellt i helgen, bara vara med min underbara pojkvän och plugga astronomi (prov på tisdag).

Nu är maten klar här hemma, så ska äta. Puss!

Om mig

Namn Linnéa
Född I Stockholm, 17 februari 1992
Bor Östervåla/Enköping
Skola Grafiskt Utbildningscenter i Uppsala, journalistik med multikompetens, sista året.
Gillar Att skriva, läsa, kakor, kaffe, min pojkvän, mina katter, World of Warcraft.
Ogillar Djurplågeri, sparris, långa skoldagar, mörker

Är
...kaffeberoende
...för tillfället väldigt trött!
...inget träningsfreak
...skoltrött
Har
...otroligt lätt för skratt
...en pojkvän
...en tendens att hata felstavningar
...jättesvårt för matematik
...ett brinnande intresse för läsning och att skriva
...tre kissekatter, varav en är min älskling ♥
...en underbar mamma

RSS 2.0